VELVÆRE

Ingenting er viktigere enn god helse. Uansett livssituasjon, er det alltid deilig å koble av. Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen

Hilot massasje

 

Tradisjonelle filippinsk massasje som bruker en blanding av asiatiske terapier, naturlige metoder og banan blad.

Massasjen er forebyggende, styrker immunforsvaret, øker blodsirkulasjonen, forbedrer livskvalitet og kan lindre smerter i kropp og sinn. Behandlingen forebygger stress, muskelsmerter, hodepine, allergier, eksemer, psoriasis, dårlig hukommelse, depresjon, fordøyelsesplager og mye mer. Aromaen fra oljene har en psykisk avslappende effekt.

 

Behandlingsmetode

Vi bruker banan blad som hjelper til å holde kroppen varm og gir deilig duft. Her skal man kunne slappe av og nyte massasjen. Man benytter seg av forskjellige håndbevegelser som glidninger, knaing, og trykk som vil fjerne muskelspenninger og tretthet. Man vil føle seg roligere, smidigere, mer avslappet og bevegelig. Det utøves en rytmisk håndbevegelse på muskulaturen som øker blodsirkulasjonen, og som virker avspennende og behagelig.

Klassiske massasje

 

Klassiske eller svensk massasje- stimulerer både blod- og lymfesirkulasjon som igjen hjelper kroppen med å bli kvitt avfallstoffer, og man oppnår smidigere og mer elastisk muskulatur. Dette vil naturligvis også redusere muskelsmerter. Massasje kan blant annet fremme velvære, bedre søvnkvalitet og gi mer overskudd.

Klassisk massasje kan være avslappende, forebyggende eller behandlende, alt ettersom hva man trenger, og terapeuten bruker flere forskjellige teknikker for å oppnå best mulig resultat.

Mange av oss sliter med smerter og spenninger som hemmer oss i hverdagen, som følge av spente muskler. Ved hjelp av flere teknikker vil terapeuten jobbe opp sirkulasjonen i musklene og løse opp knuter og spenninger.

 

Behandlingsmetode

I klassisk massasje bruker behandler le1ere berøring og ulike kna- strekk- press- og banketeknikker.

Teknikkene kan være knaing, tromming, gnikking, og glidende strøk.

Behandlingsmetoden brukes både for å bedre helse@lstanden ved en rekke plager og problemer,  og som forebyggende velværebehandling.

Shiatsu

 

Shiatsu er en helhetlig kroppsbehandling som bidrar til å balansere mottakers energisystem. Shiatsu bygger på den japanske massasjen anma, som har dype røtter i den østlige tenkemåte. Anma har i nyere tid blitt komplementert med kinesisk og vestlig medisinsk kunnskap. Shiatsu betyr fingertrykk på japansk og utføres ved hjelp av fingre, hender, albuer og knær.

Shiatsu har som mål å fremme den naturlige, selvhelbredende prosessen hos mottakeren, velvære og personlig utvikling. Shiatsu søker også å ivareta god helse gjennom balansering av mottakers ki, livsenergi. Et menneskes velvære og opplevelse av helhet i kropp og sinn er avhengig av en harmonisk flyt i livsenergien.

 

Behandlingsmetode

Shiatsu bruker trykk og energetisk berøring på kroppens energibaner og punkter for å balansere sirkulasjonen i kroppens livsenergi.

Terapeut jobber langs hele meridianen i armer og ben og vil søke å samle energi i områder det er kyo(tomhet, underskudd av energi) og og spre ut energi der det er jitsu (fullhet, overskudd av energi). Terapeuten kan i tillegg jobbe lokalt med punkter(kalt tsubos), rundt f.eks en skulder eller albue. Man kan også legge inn ekstra punkter som har effekt på områder et stykke unna. Man kan også jobbe med punkter for å påvirke energiflyt og organfunksjoner opp i mot ulike symptomer eller ubalanser i kroppen.

Parmassasje

 

En vakker og intimit luksus massasje behandling til par. Et varmt og stemningsfull atmosfære gir dere en opplevelse av totalt velvære. Denne vakre behandlingsmetoden vil frigi stress og kundene vil i etterkant føle seg mer balansert. Kundene behandles i samme rom av to massører. Massasjetype er valgfritt!

Fordeler: Avslapning, Romantisk og koselig stemning, Reduserer stress og spenninger

 

Behandlingsmetode

Avhengig av hvilken type massasje du og din partner valgte

Hode -og ansiktsmassasje

 

Hode- og ansiktsmassasje kan fjerne trykk i hodebunn og spenning i kjeven. Ansiktet ditt har hundrevis av trykkpunkter som hører sammen med resten av kroppen din. Du kan bli kvitt andre plager i kroppen ved å massere disse punktene. Forsterk hårsekkene med hode-massasje, en god massasje for deg som lider av kronisk flassing g klør forårsaket av en tørr hodebunn. Ansiktmassasje virker også mot rynker og du får glødende hud.

 

Behandlingsmetode

Behandlingen begynner ved å rense ansiktet fra sminke. Her bruker terapeut ansiktsserum. Avsluttes med hode massasje. Vi bruker trykk teknikk til punktene for begge hode og ansikt området og tar ca.15 minutter hele behandlingen.

Fotsoneterapi

 

Soneterapeut behandler sykdommer og ulike plager ved å stimulere soner under og på føttene med massasje og trykk eller Shiatsu massasje. Sonene under føttene er refleks soner for kroppens indre organer, muskulatur, lymfesystem, nerver og hormonsystem. Ved en ubalanse kan de respektive sonene under føttene føles ømme. Trykket som utøves på de ulike sonene vil gi beskjed til hjernen, som igjen sender signaler til de organer/områder i kroppen som er i ubalanse.

 

Behandlingsmetode

Terapeuten bruker kun egne hender og olje under fotsoneterapi behandlingen.